Adománygyűjtés a Ronald Házaknak

Idén is sztárok álltak a Meki pultok mögé

Adománygyűjtés a Ronald Házaknak

Idén is sztárok álltak a Meki pultok mögé

Szombaton kezdetét vette a McDonald’s éttermekben a huszonharmadik alkalommal megrendezésre kerülő Adománygyűjtő hét, melynek során, november 18 és 24. között, a megvásárolt sült krumplik* árából 40 forintot az Alapítvány részére adományoz az étteremlánc. A kampány első napján, a McHappy Day-en, most is hazai sztárok népszerűsítették a kezdeményezést a McDonald’s éttermek pultjai mögött.

Szombaton több étteremben is zajlottak az események. A Nyugati téri McDonald’s-ban egész nap nagy volt a sürgés-forgás, régi támogatóink Bebe, Kozma Orsi és Lévay Viktória az első között fogadták az étterem vendégeit és Singh Vikivel kiegészülve lelkesen hívták fel a figyelmet az adománygyűjtő hét céljára, hogy ezzel segítsék a budapesti és a miskolci Ronald Házak, illetve a pécsi Ronald Szobák fenntartását támogató gyűjtést. Őket váltották a nap folyamán: Kadlecsek Krisztián, Nagy Réka és Azurák Csaba, Németh Kristóf és Csonka András, Nagy Sándor és Ripli Zsuzsi, az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai Gábor és Dani, és végül, de nem utolsó sorban Gubik Petra és Veréb Tamás.

A MOM Parkban található McDonald’s-ban Pauman Dániel világbajnok kajakozóval, valamint Peller Károly színművésszel találkozhattak az étterembe látogatók, illetve idén először, az Ernst Galéria tulajdonosa, Eleni Korani is csatlakozott az adománygyűjtéshez.
Az Irigy Hónaljmirigy zenészei idén is támogatták az Alapítványt, velük az Óbudai McDonald’s-ban találkozhattak az étterem vendégei, a második legforgalmasabb helyszínen, az Aréna Plázában pedig a Barátok közt és a Jóban-rosszban szereplői, valamint az Animal Cannibals és Dukai Regina támogatásával kezdődött meg az adománygyűjtő hét.

Nézd meg, hogyan érezték magukat a sztárok a Mekiben, kattints az alábbbi képre a galériáért!

Gyere el Te is november 24-ig bármelyik McDonald’s étterembe, ahol most sült krumpli* vásárlásával is támogathatod az Alapítványt.

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogy hol és hogyan segít az Alapítvány a családoknak, nézd meg az alábbi videót!

Találkozzunk az éttermekben, köszönjük a segítséged!

*kivéve az 1+1, a Párszázas és a myMeki® applikáció aktuális kuponajánlataiban szereplő sült burgonyák.