Adományozok

ALAPÍTVÁNYUNK MŰKÖDÉSÉT TE IS TÁMOGATHATOD

Adományozok

ALAPÍTVÁNYUNK MŰKÖDÉSÉT TE IS TÁMOGATHATOD

Az alapítvány közterületen, közvetlen megkereséssel nem gyűjt adományokat.

Ha szeretnéd segíteni működésünket, a McDonald’s éttermekben elhelyezett adományozó perselyek mellett az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

Kényelmesen és biztonságosan, bankkártyás fizetéssel:

A kiválasztott összeg megadása után Önt a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. weblapjára irányítjuk, ahol a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

Csak annyi a dolga, hogy a kiválasztott összeg megadása után az “adományozás” feliratra kattint, majd a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadja.
A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, és Maestro típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! (Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.)

A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. hibaüzenetben közli a hiba okát.

 


Banki átutalás

  • Bankszámlaszám/ Account number: K&H Bank: 10400968-49505554-57541005
  • IBAN: HU81104009684950555457541005
  • BIC/SWIFT CODE: OKHBHUHB
  • BANK: K&H Bank Zrt. 096 Budapest
  • Cím/ Address: 1119 Budapest, Fehérvári út 79.

1% felajánlása

Személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a beteg gyerekek és családtagjaik a hosszúra nyúlt kezelési idő alatt is együtt maradhassanak.
Az alapítvány adószáma: 18048353-1-43


Tárgyi adomány

Elsősorban könyvet, játékot, elektronikai berendezéseket is szívesen fogadunk.


Önkéntes munka

Csatlakozz hozzánk te is!

Adatvédelmi tájékoztatónk az alábbi linkre kattintva érhető el.