Ronald Házak Facebook kihívás

Oszd meg a történeted és segíts nekünk!

Ronald Házak Facebook kihívás

Oszd meg a történeted és segíts nekünk!

Most egy megosztással is segíthetsz a 25 éves Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványnak, hogy még több támogatóhoz eljusson az üzenetünk!

Eddig 11 ezer család lakott a Ronald Házakban és Szobákban, célunk, hogy még több gyereknek, szülőnek és nagyszülőnek és még több helyen nyújthassunk térítésmentes szállást a gyerekek kórházi kezelésének idejére.

Csatlakozz Te is a támogatóinkhoz és ossz meg egy történetet, amiből kiderül, miért különösen fontos, hogy ott legyen legalább egy szerettünk mellettünk, amikor betegek vagyunk, vagy pont fordítva, mi segíthessünk annak, aki fontos nekünk.

Szeretnénk megkérni, hogy Te is vegyél részt ebben a kihívásban, hogy októberben töltsük meg pozitív történetekkel a Facebook felületét!

Amit pontosan kérünk:

1. Írj egy posztot arról, hogy ki volt ott veled, vagy ki mellett lehettél ott, egy nehéz betegség alatt és hogy ez mit jelentett számodra
2. Állítsd publikussá, hogy ki láthatja
3. Szólíts meg két Facebook ismerősödet, hogy ők is osszanak meg egy-egy ilyen történetet
4. A végére másold be ezt a szöveget:

Mindenki életében volt már olyan időszak, hogy megbetegedett és a világot jelentette, hogy valaki mellette állt és segített azt átvészelni. A @Ronaldhaz kihívásában arra kérünk mindenkit, hogy osszon meg egy ilyen történetet és jelölje meg 2 ismerősét, akitől szintén szeretne hallani egyet. Mutassuk meg itt a Facebookon is, hogy milyen hálásak vagyunk!

A @RonaldHaz esetében, kérjük, bizonyosodj meg róla, hogy a rendszer kiírja az alapítvány nevét.

Reméljük, velünk tartasz ebben a kihívásban és megismerhetjük a történeted!
Üdvözlettel:
A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány csapata