A budapesti ház 15 , a miskolci 10 éves

Együtt ünnepeltünk támogatóinkkal

Képes beszámoló a Segítők Napjáról

Együtt ünnepeltünk támogatóinkkal

Képes beszámoló a Segítők Napjáról

November 19-én azoknak a cégeknek, nagyvállalatoknak a képviselőit láttuk vendégül a Budapest Music Centerben, akik hosszú évek óta támogatják alapítványunk működését. Elismerésünk és hálánk jeléül díjjal is jutalmaztuk azokat, akik hosszú idő óta támogatnak, segítenek minket.

Életműdíjat kapott: dr Bókay János
Bókay János a kezdetektől Kuratóriumi tag, 2006 óta elnök is, energiát nem kímélve, számos egyéb szakmai elkötelezettsége mellett  elkötelezetten foglalkozik az Alapítvány ügyeivel.

Az Év Önkéntese: Kecskés Evelin
Evelin a miskolci Ház munkáját segíti év eleje óta. Lelkesedéséért, elkötelezettségéért és az ebben az évben nyújtott kiemelkedő munkájáért kapja a díjat.

Kiemelkedő Önkéntes – Nagy Andrea
Az Alapítvány első önkéntese, gyerekkorától vesz részt a budapesti Ház mindennapjaiban, mára a legnagyobb óraszámban önkénteskedő segítőnk, a legösszetettebb feladatokat is nagy gyakorlattal kezeli.

Kiemelkedő Támogató – Várkonyi Attila, DJ Dominik
A kezdetektől az Alapítvány mellett áll, minden évben részt vesz  a McHappy Day-en, ahol hatalmas lelkesedéssel gyűjt adományokat és hiteles személyiségként támogatja az alapítvány ügyét.

Kiemelkedő Támogató díj – Eisberg Hungary Kft
A vállalat szintén a kezdetektől támogató, termékeivel a házban lakó családok mindennapjait tette és teszi könnyebbé, emellett az Alapítványt folyamatosan pénzbeli adománnyal is támogatja.

Kiemelkedő Támogató díj – Coca Cola Magyarország Szolgáltató Kft.
A kezdetektől fogva minden évben jelentős anyagi támogatással járulnak hozzá az Alapítvány működéséhez és fenntartásához, folyamatos terméktámogatásként például  éveken át üzemelt  a budapesti Ronald Házban Coca Cola automata. Legutóbb az Add tovább a mozgás örömét kampányukban az alapítvány volt az egyik kedvezményezett, így rengeteg ajándékot kaptunk!

Kiemelkedő Támogató díj – Ecolab Kft /KAY üzletág
Szintén a kezdetektől elkötelezett támogatónk, a termékfelajánlásaik a Házak tisztaságához nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak, nagylelkű pénzadományukra is mindig számíthatott az Alapítvány.

Kiemelkedő Támogató díj – OSI Food Solutions Kft
Természetbeni és pénzadománnyal látják el az Alapítványt a megalapítása óta. Tavaly a miskolci játszótér létrehozását támogatták, idén a pécsi fejlesztési célok elérését segítik. A vállalt vezetője, Erdélyi György kuratóriumi tagként is segíti az Alapítvány működését.

Az alkalomra készítettünk egy vidám kisfilmet is, nézzétek meg ti is!

A hangulatról a Twist Olivér gyermekkórus és a Group and Swings zenekar gondoskodott.

Az ünnepségről készített fotókat a képre kattintva tudjátok megnézni!