gyerekek kezmuveskednek egy asztalnal

Ronald Ház Lakók XI. Találkozója

Mert együtt a legjobb!

Ronald Ház Lakók XI. Találkozója

Mert együtt a legjobb!

Miskolcon már hagyomány, hogy minden év augusztusában Találkozót szervezünk a Ronald Ház volt lakói számára. Olyan családokat hívunk meg, akik már többször vagy hosszú ideig laktak nálunk, és szívesen eltöltenek egy kellemes napot velünk-egymással itt a Ronald Házban. A lényeg, hogy együtt legyünk, hogy találkozhassanak egymással a régi lakótársak-sorstársak, és érezzük jól magunkat.
Idén már a XI. Találkozóra került sor, és nagy örömünkre 16 család jött el ezen a szép napsütéses szombaton. Kicsik-nagyok-tesók, apák-anyák, önkéntesek lepték el a Házat. A jó idő miatt a kertet is birtokba tudtuk venni, ott vártuk kézműveskedésre és arcfestésre a gyerekeket, de ők azért a nappaliban is bőven találtak maguknak elfoglaltságot a játékok között. A konyhában gazdagon megrakott svédasztal és a megszokott hordós juice várta a vendégeket.
Lassan már az is hagyomány, hogy ezeken a Találkozókon Ramocsa Emese alias Dr Cukor szórakoztat kicsiket-nagyokat egyaránt – idén sem volt ez másképp, és ezúttal sem csalódtunk!
Ajándék nélkül nincs rendezvény, minden résztvevő névre szóló EMLÉKLAP-ot kapott, és számos apróságot csempésztünk még a csomagokba, amiknek nagyon örültek a gyerekek.
Az Alapítvány nevében megköszöntük állandó segítőink, önkénteseink lelkes, segítőkész munkáját. Az Alapítvány Segítő Angyalai között üdvözölhetjük dr Nyíryné Ritát, Földesiné Juditot, Fodor Nikit, Mannheim Vikit, Pozsár Szabolcsot, és köszönjük a több éve tartó közös munkát Moser Andrásnak. az egy éves együttműködést helyettesemnek, Harsányiné Verának.
A fotók önmagukért beszélnek! 😍
A rendezvényt anyagilag támogatta Dr Kiss János, Miskolc Megyei Jogú Város Alpolgármestere. Köszönjük! Köszönjük a McDonald’s-os hordós üdítőt Nagy Juditnak.
Jövőre újra találkozunk! 😄
További képeket a lenti galériában és a Facebook oldalunkon találtok! 🙂