Jotekonysag RMHC

Tekerj velünk a Tour de Balatonon!

BRINGÁS JÓTÉKONYSÁGI KÖVETEKET KERESÜNK!

Tekerj velünk a Tour de Balatonon!

BRINGÁS JÓTÉKONYSÁGI KÖVETEKET KERESÜNK!

Tervezed, hogy elindulsz a bringás szezon egyik legnagyobb túráján a Tour de Balatonon? Szeretnél idén egy jó ügyet is támogatni ezzel?
Akkor legyél te is jótékonysági követ és viseld a csak a követeknek járó, egyedi bringás mezünket!

Idén is keressük azokat a bringásokat, akik követként adománygyűjtést is vállalnak a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány javára. Az alapítvány az általa fenntartott Ronald McDonald Házakban olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. Alapítvány 1994 óta segít magyar családokon, 1999 óta Budapesten, 2004 óta Miskolcon is működtet Ronald Házakat. 2016-ban pedig két Ronald Szoba segíti a beteg gyermekeket és családjaikat.
Az Alapítvány segítségével eddig több mint 9000 család maradhatott együtt a kezelések ideje alatt is.

Tavaly a 15 követünk által összegyűjtött több mint 3 000 000 Ft a budapesti Ronald Ház felújításához nyújtott óriási segítséget.

Az idei évben felajánlott adományokból a miskolci Ronald McDonald Ház 12 apartmanjának korszerűsítését, komfortosabbá tételét szeretnénk megvalósítani, ezzel is megkönnyítve és kényelmesebbé téve a házban lakó gyermekek és családjaik mindennapjait.

Hogyan csatlakozhatsz?

1. Válassz egy távot a bringás szezon egyik legnagyobb kerékpáros eseményén, a McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton-on, és nevezz a túrára. A túráról, távokról itt tájékozódhatsz.

2. Regisztrálj a jougyekert.hu oldalon, ahol csatlakozz a “Bringázz a Ronáld Házakért!!” ügyhöz. Regisztráció után készítsd el saját Követ oldaladat.
A saját egyéni kampányoldalad elkészítéséhez az oldalon való regisztráció után egy egyszerű adatlapot kell csak kitöltened. Az adatlap kitöltéséhez itt találsz segítséget.
Csapatban is segíthettek! Toborozz társakat, válasszatok egy csapatnevet és így regisztráljatok együtt a jougyekert.hu-n.

3. Oszd meg saját oldalad linkjét e-mail-ben, Facebook-on vagy bármilyen egyéb csatornán barátaiddal, ismerőseiddel, hogy minél több támogatót toborozz a kitűzött célhoz. A kampányoláshoz további tanácsokat itt olvashatsz.

4. Gyűjts össze 50 000 Ft támogatást (ha csapatban regisztráltok, akkor fejenként 50 000 Ft –ot ) és ebben az esetben visszakapod a nevezésed árát, illetve még egy egyedi bringás mezt is kapsz ajándékba, hogy a túrán is minél többen láthassák, hogy Te egy jó ügyért is tekersz!

5. Ezután már csak annyi a feladatod, hogy május 27-én Balatonföldváron átvedd az egyedi mezedet a BringaMánia sátorban és tekerd le a vállalt távot.

Ha nem tudsz Követként csatlakozni, akkor is támogathatod a kezdeményezést:

• Követeinket ezen az oldalon, a Kapcsolódó Kampányok résznél találod.
• Válaszd ki, hogy kit szeretnéd támogatni, majd kattints az oldalára.
• Ha anyagilag szeretnéd támogatni, akkor a Támogass” gombra kattintva megteheted a felajánlásodat.
• A felajánlott adomány eljuttatásának lehetséges módjairól (pl.: banki átutalás, bankkártyás fizetés, csekk, készpénz, stb.) a felajánlásnál tájékozódhatsz, illetve választhatsz a felkínált lehetőségek közül.
Fontos tudni, hogy a jougyekert.hu csak az adományok közvetítésében vesz részt, a pénzek kezelésében nem, az adományok közvetlenül a Jó Ügy gazdájához jutnak el.