Ronald ház támogatói

Segítők Napja a budapesti Ronald Házban

Köszönjük!

Segítők Napja a budapesti Ronald Házban

Köszönjük!

A nemrégiben felújított budapesti Ronald Ház adott otthont a McDonald Gyermeksegély Alapítvány Segítők Napjának. Az ünnepi hangulatú eseményen nagylelkű támogatóink és segítőink áldozatos munkáját köszöntük meg. A gyermekek és a felnőttek közösen készíthették el karácsonyi asztaldíszüket, mézeskalács dekorációjukat. Gájer Bálint, a “swing hercege” pedig koncerttel kedveskedett az egybegyűlteknek.

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványhoz 2015. évben érkezett  felajánlott adományoknak köszönhetően ebben az évben a budapesti és a miskolci Ronald Házakban és a pécsi Ronald szobákban, november végéig több mint 700 beteg gyermeknek tudtunk lehetőséget biztosítani arra, hogy a hosszan tartó kórházi kezelés ideje alatt is családjuk körében gyógyulhassanak.

Szintén a nagylelkű felajánlásoknak köszönhető, hogy 2016-ban a budapesti Ronald Ház közösségi terei és lakószobái jelentős felújításon eshettek át. A falak újrafestésén kívül a háztartási gépek és elektronikai eszközök lecserélésére és a teljes világítási rendszer korszerűsítésére, energiatakarékos átalakítására is sor került.