egy csapat felemelt kézzel a integet

Idén is várjuk a követek jelentkezését!

Fuss vagy Bringázz a Ronald Házakért!

Idén is várjuk a követek jelentkezését!

Fuss vagy Bringázz a Ronald Házakért!

Fuss vagy Bringázz a Ronald Házakért! Idén is várjuk a követek jelentkezését!
Tavaly a McDonald’s Bringamánia Tour de Balatonon 19 követünk által összegyűjtött több mint 4.000.000 Ft a miskolci Ronald Ház korszerűsítéséhez nyújtott óriási segítséget.
Az idei évben a Bringamánia mellett az UltraBalatonon is indulhatnak követek az alapítvány támogatásáért. A felajánlott adományokból a két hazai Ronald Ház klimatizálását szeretnénk megvalósítani, hogy ezzel is komfortosabbá tehessük a házban lakó gyermekek és családjaik mindennapjait.
Célunk, hogy a Követek és támogatóik segítségével előteremtsük a fenti cél megvalósításához hiányzó 3.000.000 Ft-ot.
A legalább 20 000 Ft támogatást (a csapatban gyűjtők esetében fejenként 20 000 Ft) összegyűjtő követek egyedi, Ronald Házas kerékpáros vagy futómezben teljesíthetik a vállalt távjukat, hogy minél többen láthassák, hogy egy igazán jó ügyért sportolnak.
Részletesebb összefoglalót a regisztrációról itt olvashattok: http://www.jougyekert.hu/hu/koveteknek/hogy_mukodik.html#.WnxHpqjibIU

Hogyan lehettek követek?

1. Válasszatok egy távot a bringás szezon egyik legnagyobb kerékpáros eseményén, a McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton-on, és nevezzetek a túrára. A túráról, távokról itt tájékozódhattok. Az ULTRABALATON-ra sajnos már lezárultak a nevezések, így itt a már regisztrált résztvevők követi jelentkezését várjuk.

2. Regisztráljatok a jougyekert.hu oldalon, ahol csatlakozzatok a “Fuss vagy bringázz a Ronald Házakért!!” ügyhöz. Regisztráció után készítsétek el saját Követ oldalatokat. A kampányoldal elkészítéséhez az oldalon való regisztráció után egy egyszerű adatlapot kell csak kitöltenetek. Az adatlap kitöltéséhez itt találtok segítséget.

3. Osszátok meg az oldalatok linkjét e-mail-ben, Facebook-on vagy bármilyen egyéb csatornán barátaitokkal, ismerőseitekkel, hogy minél több támogatót toborozzatok a kitűzött célhoz. A kampányoláshoz további tanácsokat itt olvashattok.

Részletesebb összefoglalót a regisztrációról itt olvashattok: http://www.jougyekert.hu/hu/koveteknek/hogy_mukodik.html#.WnxHpqjibIU

Akik támogatni szeretnék a követeket:

  • Követeinket ezen az oldalon, a Kapcsolódó Kampányok résznél találod.
  • Válaszd ki, hogy kit szeretnéd támogatni, majd kattints az oldalára.
  • Ha anyagilag szeretnéd támogatni a kiválasztott Követet, akkor a Támogass” gombra kattintva megteheted a felajánlásodat.
  • A felajánlott adomány eljuttatásának lehetséges módjairól (pl.: banki átutalás, bankkártyás fizetés, csekk, készpénz, stb.) a felajánlásnál tájékozódhatsz, illetve választhatsz a felkínált lehetőségek közül.
  • Fontos tudni, hogy a jougyekert.hu csak az adományok közvetítésében vesz részt, a pénzek kezelésében nem, az adományok közvetlenül a Jó Ügy gazdájához jutnak el.