2016.11.19. A McHappy Day-en celebek promótálják a 200 forintos karkötőket a McDonald’s éttermekben, melyek megvásárlásával a Ronald Házak fenntartását támogatják.

Pénzgyűjtő perselyek

Keresd őket a McDonald’s éttermekben!

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány számtalan magyar vállalkozásnak, segítő szándékú magánembernek és a legnagyobb hazai gyorsétteremlánc, a Progress Étteremhálózat Kft. által szervezett jótékonysági rendezvények bevételeinek köszönheti létezését. A legjelentősebb bevételt a McDonald’s éttermekben elhelyezett perselyekben összegyűlő pénzadomány jelenti, vagyis az alapítvány több millió anonim magyar támogatóval büszkélkedhet. A pénzgyűjtő perselyek segítségével épülhettek meg a Ronald Házak, ma pedig mindkét ház működését a persely bevételek teszik lehetővé.

Ha szívesen segítenéd alapítványunk működését, csatlakozz önkénteseinkhez vagy olvasd el, hogyan segíthetsz!

Az Alapítvány a minden év novemberében megrendezett McHappy Day eseményein keresztül is megszólítja az embereket, és kéri támogatásukat. A McHappy Day alkalmából népszerű közéleti szereplők, sztárok is beállnak a pultok mögé a nemes cél érdekében. Egy héten keresztül minden eladott sült krumpli árából 40 Ft az Alapítvány számláját gazdagítja.