Csoportkép a Ronald házi buliról

Gulyásleves, palacsinta és sok-sok nevetés

Buli a budapesti Ronald Házban

Gulyásleves, palacsinta és sok-sok nevetés

Buli a budapesti Ronald Házban

Mindig öröm találkozni azokkal a családokkal, akik egykor a Ronald Ház lakói voltak. Jó látni, hogy milyen életvidámak és boldogok azok a gyerekek, akik hónapokkal vagy évekkel ezelőtt rendszeresen kórházba jártak. A Roni Házban lakó családok a nálunk töltött idő alatt szinte már barátainkká válnak, együtt izgulunk értük, együtt örülünk velük. Éppen ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy időről időre találkozzunk velük még akkor is, ha már nincs szükségük a segítségünkre.

Így történt ez szeptember végén is, amikor két napos „bulit” terveztünk kerti sütögetéssel és Állatkerti látogatással. Az időjárás azonban nem így akarta, a kerti sütögetésből benti főzőcskézés lett, az Állatkertből pedig Tropicarium. De ezt egyikünk sem bánta 🙂

Amíg a gyerekek játszottak, futkároztak, addig a szülők sürögtek-forogtak a konyhában. Gulyásleves, sült kolbász készült és nem maradhatott el a gyerekek kedvence sem, a palacsinta. Mindenki örömmel vette ki a részét a munkában, a picik pedig csak annyi időre hagyták abba a fogócskázást, amíg gyorsan bekaptak egy palacsintát.

Másnap sem ért véget a szórakozás, az eső miatt nem az Állatkert, hanem a Tropicarium felé vettük az irányt, amit nemcsak a kicsik, hanem a nagyok is nagyon élveztek. De beszéljenek helyettem inkább a képek, kattintsatok a galériáért a fotóra: