Évek óta egészségesen, önkéntesként jár vissza a Harsányi család

"Amikor időnk engedi és szükség van rá, örömmel jövünk! Imádunk Ronald Ház"

Évek óta egészségesen, önkéntesként jár vissza a Harsányi család

"Amikor időnk engedi és szükség van rá, örömmel jövünk! Imádunk Ronald Ház"

Szerencsére már évek óta nincs szükségük a Ronald Ház segítségére, mégis, a Harsányi család 7 éve része az Alapítvány életének. Szeretettel gondolnak mindig az itt töltött időkre, és az itt megismert emberekre, éppen ezért rendszeres önkéntesei és látogatói a miskolci Ronald Háznak.

„Lassan 7 éve már, hogy először voltunk a miskolci Ronald Ház lakói. Kazincbarcikáról jártunk ide gyermekeimmel, Milánnal és Zsüliettel, akiknek évente 2 alkalommal volt szükségük barlangkúrára. Elmondhatatlanul nagy örömmel jöttünk mindig, mert ilyenkor a Ronald Házban lakhattunk. Nagyon nagy segítség volt számunkra, hogy mikor ezen az 5 napos kezelésen vettek részt a gyermekeim, ilyen otthonos, szép környezetben tölthettük el a napokat, mint a Ronald Ház.” – emlékszik vissza az itt töltött időkre Veronika, Milán és Zsüliett anyukája.

„A gyerekek nagyon szerettek a Házban lenni, és ez számomra is nagy öröm volt, hiszen mindig jókedvűen indultunk neki az útnak! Nekem, mint anyukának is nagy segítség volt, mert finom ebédeket és vacsorákat főzhettem nekik. Eszünkbe sem jutott, hogy nem a saját otthonunkban vagyunk!

Az elmúlt évben már nem kellett kezelésre járnunk, de önkéntesként továbbra is segítjük a Ronald Házat. Amikor szükség van rá és időnk engedi, szívesen és örömmel jövünk, csakúgy, mint az évenkénti Találkozóra. Meg szeretném köszönni magam és két gyermekem nevében a lehetőséget.
Imádunk Ronald Ház!!!!”