Két kisfiú ahogy mosolyogva a kamerába néz

Biciklizz velünk a pécsi szobákért!

Te is segítheted a szobák bebútorozását

Biciklizz velünk a pécsi szobákért!

Te is segítheted a szobák bebútorozását

Miskolc és Budapest után Pécsett is szeretnénk segíteni a beteg gyerekeken és családtagjaikon: hamarosan elkészülnek a Pécsi Gyermekklinika Ronald családi szobái. Ahhoz azonban, hogy ezekbe a szobákba bútorok is kerüljenek, segítségre van szükségünk. Arra gondoltunk, hogy két kerékre pattanunk és a májusi hosszú hétvégén a Balaton partján biciklizünk majd a jó ügy érdekében. Ha teheted és szeretnél te is segíteni, támogass minket vagy állj mellénk követként, hogy összegyűjthessük a 2 szoba teljes bebútorozásához szükséges 500.000 forintos összeget. A részleteket itt találod. Köszönjük, ha segítesz nekünk!

Ismerjétek meg nagyköveteinket!
Nagy Andi, a budapesti házmenedzser lánya is ott lesz velünk hétvégén a Bringamánián:
Hosszú évek óta önkéntesként segítek a budapesti Ronald házban. Örülök, hogy édesanyám által megismerhettem az Alapítványt és én is hasznossá tudom tenni magam a ház életében! Minden nap látom, hogy a beteg gyerekek életében milyen fontos szerepet tölt be, hogy édesanyjukkal együtt lehetnek otthoni környezetben, ingyenesen a Ronald házban. Próbáljuk feledtetni a betegségüket, szebbé tenni minden napjukat és mosolyt csalni az arcukra! Remélem, hogy ezzel a vállalásommal is tudom segíteni az Alapítvány fejlődését illetve jelenleg a pécsi szobák bebútorozásához szükséges pénz gyűjtését!

Nagy Andi, a budapesti Roni Ház házmenedzsere is velünk tart:
1999-ben, a ház nyitása óta látom el a házmenedzseri feladatokat, nagyon szeretem a munkámat. Szerencsésnek érzem magam, hiszen mindennap látom, érzem, mennyire sokat jelent a családoknak az a segítség, amit a Ronald Házak nyújtanak. Érzem, hogy jó helyen vagyok, fontos amit teszek, és folyamatosan ebben erősítenek meg azok a visszajelzések, amelyeket a gyerekektől és a szüleiktől kapok. A jövőben is arra fogok törekedni, hogy a budapesti házban lakó gyerekek és családok életét ebben a nehéz időszakban megkönnyítsem, és szeretettel, emberséggel álljak mellettük, amikor szükségük van rám.Idén szeretnénk még több családnak segíteni, ezért a Pécsi Gyermekklinika területén 2 családi szobát alakítunk ki, ahol 4 édesanyának lesz lehetősége kényelmes körülmények között gyermeke mellett maradni a kezelések alatt. Tavaly körbe bringáztam a Velencei tavat. Ezért a jó ügyért remélem sikerülni fog ezt a távot is teljesítenem! Ehhez a Ti segítségetekre is szükségem van, hogy Veletek együtt támogathassam a pécsi családi szobák létrehozását amik a beteg gyermekek kényelmét szolgálják majd!

Nagy Henrietta 32 km-t teker majd a májusi hosszú hétvégén:
Nagy büszkeséggel tölt el, hogy támogathatom a Pécsi Gyermekklinika 2 családi szobájának kialakítását, ami 4 édesanyának biztosít majd kényelmes körülményeket! Sajnos kislányom egy ritka genetikai betegség következményeként 2 évvel ezelőtt egy szívműtéten esett át, ezért saját tapasztalatból tudom milyen fontos a gyerkőcnek és szülőnek egyaránt, hogy ebben a kiszolgáltatott nehéz helyzetben együtt lehessenek! Ezért a jó ügyért idén megpróbálom teljesíteni a 32 km-es családi távot a Balatonnál! Kérlek segítsetek, hogy minél több gyermek élvezhesse az anyai gondoskodást és szeretet a sokszor fájdalmas kórházi kezelések alatt! Segíts Te is mert adni jó!

A program bővebben itt olvashatsz!

 

pécsi szobák