Adománygyűjtő hét volt az McDonald’s-ban

Kedvenceikkel is találkoztak a Ronald Ház lakói

Adománygyűjtő hét volt az McDonald’s-ban

Kedvenceikkel is találkoztak a Ronald Ház lakói

A McDonald’s számos módon támogatja Alapítványunkat. Egész évben minden megvásárolt Happy Meal menü árából 5 forintot az Ronald Házak és Szobák számára ajánlanak fel, munkatársaik közül sokan önkéntesként jártak nálunk és vacsorát főztek családjaink számára. Az éttermekben gyűjtött perselyadományoknak köszönhetően évente közel 900 család maradhat gyermeke mellett akkor is, amikor otthonuktól több száz kilométerre van a kórházi kezelés.
Emellett minden novemberben Adománygyűjtő Hetet szerveznek, ahol jótékony céllal ajándékot árusítanak, valamint az eladott sült krumplik* árából 40 forinttal is a működésünket támogatják az éttermek.

Ebben az évben november 17 és 23. között szervezte a McDonald’s az országos Adománygyűjtő Hetet. Az idei év azért volt különleges, mert a budapesti és a miskolci Ronald Ház korábbi kis lakói kedvenceikkel fogtak össze, hogy sorstársaik számára még sokáig nyújthasson segítséget a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány.

Istenes Bence, Kiss Ádám, Opitz Barbi, Ördög Nóra, Szandi, Takács Nicolas és Wolfie a korábban Budapesten és Miskolcon lakó gyerekek kérésére látogattak el a budapesti Ronald Házba, ahol közös játék során ismerkedtek meg egymással. A gyerekek megmutatták kedvenceiknek, hogy milyen is az élet a „béke szigetén”, a Ronald Házakban, majd közös videóban kérték a rajongókat, hogy segítsék az Alapítvány munkáját.

Nézzétek meg a videókat, ismerjétek meg a gyerekeket, kedvenceiket és hogy miért tartották fontosnak, hogy segítsenek!

A közösen eltöltött napról készült képeinket megnézhetitek Facebook oldalunkon.

Te is segíthetsz!
Várunk szeretettel akár önkéntesként is, vagy ismerőseiddel összefogva egy közös vacsorával is meglepheted a Ház családjait!
Látogass el valamelyik McDonald’s étterembe és a kihelyezett perselybe dobhatod adományod vagy akár online, ide kattintva is támogathatod fennállásunkat és munkánkat!