A Ronald Házakban is lelkesen készülünk a Karácsonyra

BÉKÉS, BOLDOG ÜNNEPEKET ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

A Ronald Házakban is lelkesen készülünk a Karácsonyra

BÉKÉS, BOLDOG ÜNNEPEKET ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

A karácsony mindenkinek egy különleges ünnep. A decemberi időszak a Ronald Házakban lakó családok számára is a karácsony előtti várakozással átitatott, hiszen igyekszünk a kis betegek figyelmét színes programokkal elvonni a kórházi kezelésekről, így mindenkinek varázslatosan, csodákkal teli, családias hangulatban telnek az itt töltött napjai.

A Budapesti Ronald Házban december elején elkezdődtek a mézeskalács sütések és az ünnepekre hangolódva feldíszítettük a karácsonyfát a gyerekekkel együtt, önkénteseink segítségével. Számos színes program volt ebben a hónapban; 5 vacsoraest és a májtranszplantált gyerekek karácsonyi ünnepsége. Ezen a rendezvényen, mely a Májbeteg Gyermekekért Alapítvány szervezésében zajlott, több mint 18 családdal, valamint a gyermekek gondozását végző orvosokkal ünnepeltük együtt. Takács Nikolas gyönyörű hangjával, dalaival varázsolt el mindenkit, míg a táncos műsort Torbán Csenge és barátai adták elő.

Ez év decembere nagy meglepetést is hozott a háznak, a HASBRO cég rengeteg ajándékkal kedveskedett az itt lakó kis családoknak.

A Miskolci Ház sem maradt karácsonyi ünnepség nélkül, ahol a családok felhőtlen hangulatáról Tompeti és Barátai gondoskodtak.

A szeretet ünnepéhez közeledve nem maradhat el a köszönet sem. Szeretnénk minden támogatónknak, önkénteseinknek és nagylelkű adományozónknak ezúton is megköszönni a sok segítséget, biztatást, amit az év során kaptunk!

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!